Honda Civic: Er gebeurt niks sinds gisteren? auto start niet!

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 vtec

Hallo allemaal

Mijn civic hybrid start sinds gisteren niet. Er gebeurt niks alle lichten branden wel. Met startkabels is hij wel in een keer! Tijd voor een nieuwe accu? of is er wat mis? moet ik persee 45ah accu kopen of kan het ook hoger?

Alvast bedankt voor uw hulp

Fijne avond nog

boerboer

Geplaatst door boerboer (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Vutter1 (0) PRO, 12 jaar geleden

In principe moet je de gewone accu als een "geheugenbattery" zien. Verder doet de auto alles op het IMA systeem. Maar als de gewone accu de geest heeft gegeven door de kou is het een ander verhaal. Gezien de leeftijd is het goed mopgelijk. Hoe start de motor met de startkabels??(LETOP OP PLUS EN MIN I.V.M. GROTE SCHADE BIJ VERWISSELEN!!!!!!). Gebeurt het starten geruisloos zoals normaal of hoor je nu een startmotor?Zal de startmotor wel zijn, dus niet goed. Ga in ieder geval naar de dealer, want het motormagement zit beslist vol met foutmeldingen en deze zullen middels de computer verwijderd moeten worden. Ook zal hij wel op noodloop draaien.
Succes Vutter

boerboer (0), 12 jaar geleden

Hallo,

Hij start in een keer zoals normaal met startkabels. Waar moet ik op letten? Met verwisselen min eerst daarna plus? Accu weer aansluiten plus eerst daarna min? En met startkabels aansluiten min eerst daarna plus?

Bedankt

boerboer (0), 12 jaar geleden

Vutter1@ hartstikke bedankt, Gewone accu had idd de geest gegeven zoals u zei. Dit heb ik bij de accu boer laten nakijken en een splinternieuwe accu erin geplaats. Auto start weer als nieuw :) :)
trouwens ik heb geen foutcodes ofzo en geen lampjes die branden moet ik toch naar de dealer?? voor reset ofzo?

Vutter1 (0) PRO, 12 jaar geleden

Ja, want er kunnen wel zo'n 25 foutmeldingen in zitten.Dus als er echt een probleem is heb JIJ een groot brobleem. Zoek dan maar uit welke het is.
M.V.G. Vutter

boerboer (0), 12 jaar geleden

Laten uitlezen vandaag bij de dealer gelukkig geen problemen bedankt nog!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.