Honda Cr-V: heeft de CRV-97 honda ook een obd aansluiting

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4 cylinder en nogwat

wie kan mij helpen waar de obd aansluiting van de CRV 97 gemonteerd is .
mvg huib

voyager3ltr

Geplaatst door voyager3ltr (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda CR-V? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hondapro (0) PRO, 14 jaar geleden

U kunt ook DTC's lezen met de Honda PGM Tester aangesloten op de datalinkstekker (3-pins).
Sluit de SCS-kortsluitstekker aan op de servicestekker zoals afgebeeld. (De 2-pins servicestekker zit onder het dashboard aan de passagierszijde van de wagen.) Zet de contactschakelaar AAN (II).
Noteer de Diagnostische Storingscode (DTC): Het defectsignaleringslampje (MIL) geeft de code aan door knippersignalen die in aantal en tijdsduur kunnen verschillen. De MIL kan meerdere storingen aangeven door achtereenvolgens verschillende codes te knipperen. Code 1 t/m 9 wordt aangegeven door middel van afzonderlijke korte knippersignalen. Code 10 t/m 41 wordt aangegeven door een serie lange en korte knippersignalen. Het aantal lange signalen geeft het eerste cijfer aan; het aantal korte signalen geeft het tweede cijfer aan. In sommige gevallen is het eerste knippersignaal moeilijk te zien. Tel daarom het aantal knippersignalen altijd ten minste twee keer om de juiste code vast te stellen.

De 2-pins servicestekker zit onder het dashboard aan de passagierszijde van de wagen deze doorverbinden en je kan via knippercode uitlezen ( gele motorlampje)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda CR-V of stel zelf een nieuwe vraag.