Honda Accord TDi: Hoe goed zijn de eerste Accords diesel?

Bouwjaar: 1999

Graag overzicht van kwaliteiten/kwaaltjes
bedankt

Marc6936

Geplaatst door Marc6936 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

sheyse (0), 19 jaar geleden

Het feit dat Honda de productie van de diesels na 2 jaar stopgezet heeft betekend dat ze niet echt in orde waren. Honda wil enkel topkwaliteit leveren en dat was blijkbaar niet het geval. Met de tweede generatie diesels (nieuwe Accord, Tourer, Civic en in oktober CR-V en F-RV) blijkt Honda er wel in geslaagd te zijn een hoog kwalitatieve diesel te kunnen leveren.

De nieuwe Honda diesels zijn 100% Honda-motoren, de vorige waren motoren geleverd door GM. Ik wil wel eens navragen wat precies de problemen ermee waren.



vteclover (0), 19 jaar geleden

GM?? wat denk je van ROVER aangezien die op hetzelfde onderstel stonden en er toen nog samenwerking was met motoren betreft. Het zijn dus dezelfde diesels als in de rover 600 serie en geen GM

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.