Honda HR-V 2017: Honda HR-V navigatie reinstall

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Mijn vader heeft sinds vorig jaar een Honda HR-V. Daar zit een Android headunit in, waar door de vorige eigenaar (of garage) destijds het gratis Sygic navigatiesysteem is geinstalleerd. Ivm. wat foutmeldingen is er een factory reset gedaan met als gevolg dat het navigatiesysteem ook is verdwenen.

Het liefst zouden we er Waze of iets degelijks op willen hebben maar het probleem is dat het nog Android 4.0.4 is en daar is bar weinig voor de vinden. Ook de browsers in de navigatie zelf doen niet veel, je kunt er bv. niet meer mee naar de marketplace omdat ze zijn verouderd.

Heeft iemand een suggestie hoe we Android kunnen updaten zodat we weer navigatie software kunnen installeren OF kan iemand uitleggen wat we moeten doen om de navigatie van Sygic desnoods weer opnieuw te installeren? Ik dacht dat het een kwestie was van een .pak file op een USB zetten maar dat lijkt niet erg te werken.

OmeRoon

Geplaatst door OmeRoon , lid sinds 3 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda HR-V? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda HR-V of stel zelf een nieuwe vraag.