Honda HR-V 2017: Honda HRV 2017

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1498, Vermogen (kw): 96

Mijn controlelampje sleutelloos toegangssysteem, blijft branden. Iemand een idee hoe ik dat kan verhelpen zonder evt. de garage te moeten raadplegen ??
Dank bij voorbaat.

Eddy

eddy.de.meulenaer@gmail.com

Geplaatst door eddy.de.meulenaer@gmail.com (0) , lid sinds 2 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda HR-V? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door quikfit (715), 2 maanden geleden

Batterij in de sleutel vernieuwen? Ga wel voor een knappe merk batterij zoals Varta...batterijen van de action doen het 3 weken.

    Hello, sorry voor het late antwoord maar ik had niet door hoe te reageren.
    Het vervangen van de batterij in de afstandsbediening gaf niet het gewenste resultaat. Na contact met de garage wist men mij te vertellen dat het euvel lag aan de Start/Stop knop. Het was mij echter ook opgevallen dat wanneer ik een lange rit met de wagen gemaakt had, het probleem ook verdwenen was. Misschien was het probleem batterij gerelateerd, te lage spanning, te korte ritten, veel grote verbruikers, lichten , ruitenwissers, verwarming en zo.
    Ik had de vraag gesteld omdat ik de wagen moest inleveren voor een nieuwe wagen en niet met problemen bij de garage wou aankomen. Hoe het probleem is opgelost weet ik dus niet, dat is voor de overnemer. - eddy.de.meulenaer@gmail.com (0), 2 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda HR-V of stel zelf een nieuwe vraag.