Honda Civic: Houd heel even in bij gasgeven overschakelen

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5 dxi

Met overschakelen en ik het gaspedaal loslaat en weer intrap houd de auto zowel bij koude als warme motor heel eventjes in. Toerental maakt niet. Bougie's zijn ook een tijdje geleden vervangen en zien er goed uit. Zit nu ook net een nieuwe verdeelkap op en rotor omdat deze ook redelijk aan vervanging toe waren, maar heeft niet geholpen. Onsteking ziet er goed uit van binnen en zie geen corrosie oid. Ik heb er al een keer een fles injectie cleaner ingegooid maar heeft ook niet geholpen. Vacuum slangetjes ook nagelopen en zie geen scheurtjes ofzo. Brandstoffilter heb ik nog niet vervangen, maar lijkt mij persoonlijk niet het probleem. Iemand verder een idee?

Alvast bedankt!

t.helm2

Geplaatst door t.helm2 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hondapro (0) PRO, 14 jaar geleden

Goedenavond

ik denk dat bij jou Civic slijtage zit op de gasklepsensor dan krijgje het effect bij gas geven dat de motor inhoud .
sensor kan je niet los vervangen dus even kijken voor een gebruikte gasklephuis bij een autodemontage of onderdelenlijn .

Onbelast zal je het een beetje merken met snel gasgeven , belast merkje het dan veel erger .

t.helm2 (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor je antwoord en zal is rondkijken. Onbelast merk ik trouwens niks met gasgeven.

t.helm2 (0), 14 jaar geleden

Inhouden deed hij toch ook onbelast af en toe. Vandaag een ander gasklephuis gemonteerd en problemen zijn opgelost gelukkig. Nogmaals bedankt voor de oplossing!

Beedeewee (0), 14 jaar geleden

Hallo,

Had even een vraagje. Is dit makkelijk zelf te doen? En wat kost zo'n gasklephuis? Heb zelf namelijk hetzelfde probleem denk ik.
Ik hoor graag van je!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.