Honda Crx: injectors geen massa

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine

hoi

ik heb een crx en heb er de koppaking van vervangen en terug in elkaar gezet en nou start hij niet meer maar de injectors krijgen ook geen massa
wie kan mij helpen

gr martijn

tinus11

Geplaatst door tinus11 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda CRX? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Zitten alle massakabels wel weer vast?

honda-men (0) PRO, 15 jaar geleden

Zijn alle elek.stekkerverbindingen wel goed? ZSitten je injectors niet vast ? Maak alle massavervindingen en goed schoon met schuurpapier.
Als je injectorts vast zitten haal er dan even een + kabel langs de aansluiting zodat ze een tel stroom krijgen en zo los komen.
Krijgt hij wel benzine ? Hoor je wel een klik links onder in het dashbord als je het kontakt aan zet (hoofd relais deze is voor brandstof en onsteking.
Ik hoor het wel

Gr honda-men

hellbat (0) PRO, 15 jaar geleden

Injectoren worden toch massa aangestuurd vanuit de ecu ???, dus als de plus aanwezig is , wil dat zeggen dat het hele spanningsvoorzieningscircuit in orde is. ( relais/contactslot/evt botsschakelaar etc).

Massa op de injectoren is alleen deugdelijk vast te stellen met een scoop.

Indien geen signaal, verdere componenten controleren ( kruk/nokkenaszender etc) om te kijken of ecu wel alle signalen/voorwaarden krijgt om de injectoren aan te sturen.

Groeten Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda CRX of stel zelf een nieuwe vraag.