Honda Civic: Kleppen stellen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6

Is het waar dat je bij de civic coupe om de 20.000 km de kleppen moet stellen als je op lpg rijd ? Mijn civic van bj:2000 heb ik nu 2 jaar en heb 40.000 km al gereden zonder problemen . En nog steeds start en rijd hij prima op lpg , moet ik dan toch de kleppen stellen ? Deze vraag omdat de ene zegt van wel en weer de andere zegt dat het niet hoeft als hij goed rijd en er geen problemen zijn .

Graag jullie mening er over .

mvg Arnold

Arnold12

Geplaatst door Arnold12 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Op benzine is het elke 45000 km controleren cq. afstellen. Op lpg zou het niet verkeerd zijn om dit eerder te doen, bijv. na 20000 km. Als er dan niets aan de speling mankeert, kun je de volgende controle alsnog na 45000 km doen. Mankeert er wel wat aan, ben je er wellicht optijd bij.

Arnold12 (0), 14 jaar geleden

Oke , dat is dan weer duidelijk voor mij , inmiddels heb ik al 40.000 km gereden dus zal ik voor de zekerheid van de week er even naar kijken .
Alvast bedankt voor uw reactie.

Oja , nog een klein vraagje waarom rijden de honda's alleen met AG gas systeems , en niet andere merken ??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.