Honda Civic: lambdasonde

Bouwjaar: 1991, Motorcode: B16A1 vtec

hallo,

ik rij met een honda civic vtec EE9 van het jaar '91. het is een b16a1. heb een vraagje over het verlengen van de kabels van mijn 2 lambdasondes...

ik heb mij onlangs een sport collector gekocht (een 4-1) en ik moet de lambdasondes verplaatsen naar vanachter. eigenlijk op het laatste stuk waar de 4 buizen naar 1 komt en dat is al in de buurt van mijn katvervanger. de originele aansluitingen bevinden zich vooraan en ik wil ze graag daar houden...

nu is mijn vraag of ik deze kabeltjes mag en kan verlengen?? zoja,welke soort draad moet ik daar dan tussen stukken?? is een gewone electriciteitskabel ook goed of niet??

wie kan er mij helpen,aub??

mvg,leslie

lestje

Geplaatst door lestje (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

civic1985 (0), 16 jaar geleden

hallo leslie.

je kan de kabels verlengen, doe dit wel met degelijke kabels.

en als ik je een hint mag geven zet er 2 verwarmde lamba's in dit is beter omdat.....
de labda die boven in je spruit zat nu niet zo word word al daarvoor. daarom als je er nu een verwarmde inzet word deze wel warm en gaat alsnog de goede waardes doorgeven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.