Honda prelude: niet linear accelereren?

Bouwjaar: 1997

hallo, het betreft een prelude van 97 met een f20a4 motor. het probleem is dat deze wagen bij rustig optrekken nogal rukkerig te werk gaat. bij volgas is er geen probleem het volgende is al gedaan: luchtfilter vv,brandstoffilter vv, gasklephuis gereinigd, kleppen gesteld, ontstekingstijdstip gecontroleerd, egr-klep afgeplugd(dichte pakking gemonteerd),bougies vv,de allerduurste ngk iridium. maar het helpt allemaal geen ene ... er zijn geen foutcodes en hij draait verder als een zonnetje.weet iemand nog een oplossing? mischien injectors reinigen? of is dit een product eigenschap b.v.d.

prelude

Geplaatst door prelude (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Prelude? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Jelle5288 (0) PRO, 18 jaar geleden

BOBINE HAARSCHEURTJES ??? MODULE DEFECT OF SLECHTE AANSLUITING

prelude (0) PRO, 18 jaar geleden

bobine haarscheurtjes? komt dat vaker voor bij deze wagens. ik heb er nog nooit van gehoord? maar het is in elk geval iets wat nog niet gecontroleerd is. zijn die scheurtjes goed te zien? ik heb de verdeler en de rotor in mijn handen gehad en dat zag er vrij aardig uit,maar ik denk dat ik die toch maar eens ga v.v. en dan gelijk de rest van de ontsteking maar eens goed nakijken. in ieder geval bedankt voor de tip

Keung (0) PRO, 18 jaar geleden

Controleer de complete traject van de MAP-sensor tot de aansluiting op de gasklephuis op evt. vestoppingen.

prelude (0) PRO, 18 jaar geleden

probleem is opgelost! heb vandaag de complete distributie dus inclusief spanrollen en de waterpomp v.v. dit zou allemaal niet nodig zijn? ik ben blij dat ik het v.v. heb want het was gewoon gaar. auto heeft 152000km gelopen. oja probleem was dat de achterste balansas een tand te laat stond!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Prelude of stel zelf een nieuwe vraag.