Honda Prelude: Storingen

Bouwjaar: 1993

Na het koude weer van verleden week en een paar dagen niet gereden te hebben is mijn batterij helemaal leeg. Vandaag gestart met startkabels. De motor start nu maar de vier pinkers knipperen constant en zijn niet uit te zetten. Ook het alarm reageert niet meer. De wagen start op benzine en schakelt boven de 2000 toern over op lpg ook dit gebeurd niet meer.

Heeft iemand een idee hoe dit komt?

Bedankt,

Michel

Shylock

Geplaatst door Shylock (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Prelude? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Maarten6801 (0) PRO, 18 jaar geleden

Waarschijnlijk is er iets mis met je alarm, die dingen gaan nog wel eens kapot, dat de auto niet op lpg overschakelt kan hier ook wel eens mee te maken hebben

Shylock (0), 18 jaar geleden

Hoe de batterij volledig leeg is geraakt blijft onopgelost maar het alarm en de lpg moesten gewoon gereset worden. Alles werkt terug normaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Prelude of stel zelf een nieuwe vraag.