Honda Prelude: Licht Piepen bij rechtuit rijden.

Bouwjaar: 1995

Hoi,

Mijn prelude uit 1995 piept soms als ik, na het starten en met lage snelheid:

-Een stukje rechtuit rij
-Een bocht maak
-Achteruit rij

Dit was vooral bij koud weer als ik een stuk heb gereden en dan weer met bv lage snelheid een bocht maak hoor ik geen piepje meer

Ik heb de remblokken (hiervoor, toen piepe hij soms bij het afremmen nu niet meer..)al laten controleren bij de honda dealer die zij dat de schijven en blokken in orde waren (voor en achter).
Nu heb ik dus dit probleempje.
Het lijkt erop dat het geluid aan de achterkant van de auto vandaankomt.

Als jullie wat weten graag.

twinturbo

Geplaatst door twinturbo (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Prelude? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Wernervs (0), 18 jaar geleden

De volgende keer dat je het hoort... gewoon door laten rollen in voor mijn part neutraal... wat gebeurt er dan als je zachtjes remt? Is de piep dan weg!? Zoja, dan is het echt de remmerij!

Auto op krik achter en controleren of het wiel vrijloopt (natuurlijk wel met de bak in versnelling en handrem los ;-).

Geen vrijloop, dan zet ik in op een vastzittend/hangend blokje (bijv. door vuil), niet teruglopende remzuiger, scheefgetrokken remklauw, scheve/losse bevestiging klauw of iets dergelijks. Er loopt iets aan!

Ciao en suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Prelude of stel zelf een nieuwe vraag.