Honda Accord: overschakelen naar gas bij starten

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8 vtec

Bij het starten van een koude motor start de auto op benzine maar als deze over gaat schakelen valt de motor uit, als na verloop van tijd de motor warm is start en schakelt de motor wel over

daanbrands

Geplaatst door daanbrands (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Ben1018 (0), 16 jaar geleden

Naar mijn weten is dit een kwaal van de AG installatie, heb zelf ook zo'n 1999 1.8 op LPG en een maat van mij heeft na een gigantische revisie (kop, ontsteking, LPG injector, drukverdelers etc.) ook nog steeds last van afslaan bij het overschakelen van z'n 1,8 Accord 2000.
Als hij verder probleemloos rijdt, zou ik er maar niet al te veel aan proberen te doen, ik rij er zelf al 2,5 jaar zo mee. Die AG installatie werkt gewoon niet feilloos op deze auto's (kijk maar eens verder op dit forum).

Groeten Ben

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.