Honda Civic: remzuigers waar te koop

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 DXI

hallo,

Afgelopen dagen merkte ik dat mijn linker voorrem bleef hangen. Nu heb ik alles netjes gedemonteerd, en helaas heb ik hierbij geconstateerd dat er flink wat corrosie (putjes) in de zuiger zaten. Het lijkt mij niet verstandig om deze her te gebruiken en ik wil hier dus graag een nieuwe zuiger in hebben. De cilinder in de remklauw zag er nog goed uit dus zou het onzin zijn op die te vervangen. Nu wil ik een rem revisie setje halen stof rubbers keerring enz. maar volgens mij zit hier geen zuiger bij dus mijn vraag is of deze los te verkrijgen is en zo ja waar?

het zuigertje is 51 mm

alvast bedankt,

nickos_1989

Geplaatst door nickos_1989 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

berendonck (0) PRO, 14 jaar geleden

Dat wordt een nieuwe remtang a 162.00 euri ex. b.t.w.

Onderdeel Nr. H 728831 (hitec)

Gr.Harry

harnak (0), 14 jaar geleden

putjes in zuiger hebben geen invloed op het remgebeuren naar mijn inzien.Ik zou hem goed opschuren nieuw rubbers en goed ATE vet gebruiken en moet er dan weer enkele jaren tegen kunnen.

nickos_1989 (0), 14 jaar geleden

[quote=harnak]putjes in zuiger hebben geen invloed op het remgebeuren naar mijn inzien.Ik zou hem goed opschuren nieuw rubbers en goed ATE vet gebruiken en moet er dan weer enkele jaren tegen kunnen.[/quote]
putjes hebben invloed op de afdichting. dus als hij niet goed afdicht gaat hij lekken dat heeft dus wel invloed op het remgebeuren.

deze zuigers zijn wel los te koop bij de honda dealer. hier betaalde ik er 50 euro voor en dan moest in nog een revisie setje aanschaffen.

nu heb ik op onderdelenlijn.nl een andere remtang laten komen voor 50 euro en die gemonteerd scheelde me een hoop tijd en werk

maar in iedergeval bedankt voor jullie response

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.