Honda Crx: slecht starten en lopen.

Bouwjaar: 1985

CRX start ineens zeer slecht met ploffend geluid erbij, eenmaal lopend rijdt hij slecht en inhoudend. Weet iemand wat dit kan zijn?

alist

Geplaatst door alist (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda CRX? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ben1014 (0), 18 jaar geleden

oudere CRXen hebben nogal eens problemen met de ontsteking. niet klakkeloos alles gaan vervangen, eerst goed kijken/meten en uitproberen (bougiekabels onder het slecht lopen 1 voor 1 even lostrekken en kijken of dit verschil maakt; overal hetzelfde, dan de verdeelkap en rotor controleren, bobinekabel en bobine doormeten, steeds een stapje verder terug). Bij mijn crx 1.6 uit 1986 bleek uiteindelijk de module die aan de zijkant op het rotorhuis zit defect te zijn, ik kreeg er eentje van de dealer (oude) en hij liep weer perfect....

alist (0), 18 jaar geleden

Dank je voor de info, ter aanvulling wil ik nog wel vermelden dat de storing zich soms voordoet en ook ineens weer een tijdje weg is.

chris1636 (0) PRO, 18 jaar geleden

om je kabels en verdeler te controleren kan je het volgende doen je start de motor laat stationer draaien je pakt een planten spuit die vul je met water nevel dan het water over de kabels en verdeler als de motor raar begint te lopen dan slaat de kabels of verdeler over een handige manier om he tzo te testen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda CRX of stel zelf een nieuwe vraag.