Honda Cr-V: Speling in het stuurhuis

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 i (aut)

Hallo,
vanochtend kort even gekeken naar de voortrein omdat sinds kort het stuur af en toe begint te trillen, hoogfrequent, met name na bepaalde oneffenheden in het wegdek. Verder merk je er niets van bij het sturen. Bij het remmen trilt het stuur ook. Het lijkt alsof het resoneert. Fuseekogels gecontroleerd en ophangrubbers toch wel. Er blijkt speling te zitten in het stuurgedeelte. Wiel heeft geen speling in vertikale as, wel in horizontale as. Speling is aan beide kanten voelbaar en komt volgens mij dus uit het stuurhuis. Is zoiets te verstellen of is dit een kwestie van het stuurhuis vervangen?

Groeten Johnny

Flyboy

Geplaatst door Flyboy (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda CR-V? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Flyboy (0), 16 jaar geleden

Na verder onderzoek en aanschaf van een service manual er achter gekomen dat het de binnenste fuseekogels zijn, aan beide kanten. Stuurhuis is verder OK. Volledige stuurstangen vervangen, probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda CR-V of stel zelf een nieuwe vraag.