Honda Civic: stereo

Bouwjaar: 1994

hallo mensen
ik heb een autoradio gekocht en die wou ik inbouwen in de auto.
toen ik de radio erin wilde schuiven ging die aan het eind heel moeilijk naar binnen ik heb een beetje hard gedrukt en toen ging die wel op zijn plek. maar toen ik de radio aan wilde doen ging dat niet.ik heb de radio bij een andere auto geprobeerd daar deed die het wel.ik denk dat door de druk ergens in de auto een draad is kapot ofzo.wie kan mij helpen???
alvast bedankt.

ali282

Geplaatst door ali282 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Tinus11474 (0), 19 jaar geleden

is er geen zekering stuk in je zekeringen kastje??
anders radio uitbouwen en kijken of er geen kabeltje
los is gegaan .
suc6 Tinus

ali282 (0), 19 jaar geleden

de zekeringen zijn goed ik heb ze echt allemaal een voor een geprobeert is niks en de radio is ook eruit.ik heb alle draden gekeke die bij de stereo horen maar niks gevonden.ik heb ook een andere radio geprobeerd ook geen resultaat.ik snap er echt niks van .

revi (0), 19 jaar geleden

ik had inderdaad hetzelfde probleem. Veelste weinig ruimte, maar volgens mij ligt het daar niet aan. Mijn dashboardklokje doet het ook niet meer, en ook ik heb alle zekeringen gecontroleerd, zonder resultaat. Ik ga eerst kijken of er geen zekeringen missen. Ik maak gebruik van een versterker die rechtstreeks door de accu wordt gevoed. Mijn radio heb ik nu via mijn versterker gevoed als tijdelijke oplossing, 'bypass' voeding noemen ze dat volgens mij. Misschien dat je er iets mee kunt. Als je een oplossing hebt gevonden hoor ik het gtraag! Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.