Honda Civic: Draagarm- /veerpoot rubbers vervangen

Bouwjaar: 1992

Is het gemakkelijk om zelf de voorste draagarmrubbers van mn Civic 1.3DX te vervangen. Zijn deze los te koop in de handel en is dit een gemakkelijke klus? Tevens zijn de rubbers in de ophanging t.b.v. de voorste veerpoten kapot. Heeft iemand hier ervaring mee of uitleg hoe ik dit het beste zelf kan uitvoeren en waar ik op moet letten?
Mark R.

MRN

Geplaatst door MRN (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

michiel7800 (0), 19 jaar geleden

ze zijn wel los te koop maar ik denk dat je gaat schrikken van het prijskaartje je kunt natuurlijk ook naar de sloop gaan voor 2e hands spul (is ook wel goed)als je geen ervaring hebt met dit soort dingen kan het zwaar tegen vallen mijn advies leg alles op een papier met de nummers erbij zodat je bij het weer in elkaar zetten alles op volgorde er weer op kunt zetten en dus ook niks verkeert kunt doen
succes

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi, mark


koop gewoon een stel nieuwe rubber metaal lagers! ( zo noemen ze het ) de kosten gaan jou erg meevallen, ( grossier 7,- per stuk! )

dus niet naar een sloop! dit is een bekent ( honda ) probleem verwacht dan ook niet dat je goede draagarmen op een sloop zult vinden vaak vind je bagger!


suc6

paul,

MRN (0), 19 jaar geleden

Nou het is me gelukt! Ik heb nieuwe draagarmen (imitatie) kunnen bemachtigen voor zoal rechts- als links voor. Deze zijn verkrijgbaar bij Winparts.nl voor een totaal prijs nog geen ¤100,- incl verzendkosten!! Was eventjes werk maar is goed zelf te doen.
De Co2 waarde hebben ze nog op de juiste waarde kunnen afstellen. Lambda sonda was nog goed, maar zat een breuk in de kabel bij t stekkertje....
Heren bedankt voor de evt. tips & uitleg.
Groet Mark

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.