Honda Accord: stofzuigergeluid

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 i

Ik heb een Honda Accord gekocht vorige week. En op zich ben ik er erg blij mee. Hij maakt alleen een geluid, wat ik het best kan omschrijven als het geluid van een stofzuiger. Dit geluid maakt hij als ik harder dan 60 km-u rijdt. Voor mijn gevoel komt het van de rechter achterkant. Ik dacht eerst dat het misschien lag aan een band die niet goed was geplaatst, rijrichting klopte niet. Maar ik heb deze band verwisseld en het geluid blijft. Aan de motor ligt het niet, wanneer ik boven de 60 rijdt en hem in zijn vrij zet, blijft het geluid ook. Het geluid is constant v.a. 60 km-u wordt niet harder of anders naarmate ik sneller rijdt. (Her)kent iemand dit probleem? Waar kan het aan liggen?

dimadushka

Geplaatst door dimadushka (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

contrioleer het wiellager ens want dat zou best eens de oorxzaak kunnen zijn.

groetjes jan.

2h2h4u (0), 14 jaar geleden

Kan idd aan het wiellager liggen heb bij mijn accord ook al twee lagers vervangen met ong. het zelfde geluid. Probeer de auto op te krikken en het wiel rond te draaien. Moet je ong het zelfde geluid horen, en aan de boven en ondekant de band vastpakken en proberen of er speling op zit.

Groeten Berry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.