Honda Civic: stotteren/inhouden

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5i 16V

sinds gister avond probleem met mijn auto kwam aanrijden bij rotonde en begon te stotteren d8 eerst dat ik te laat terug had geschakelt wil de rotonde afrijden een hoop gerommel en stotter en geen vermogen meer gelijk aan de kant stil gezet dacht eerst dat ie verzopen was na enige tijd kreeg ik hem weer (moeilijk) gestart.

als ik met lage toeren wil wegrijden slaat ie weer gelijk af met hoge toeren en op snelheid rijden merk ik weinig tot niks van het inhouden/stoteren af en toe een schokje.
ben met moeite thuis gekomen

vanmogen gekeken en bougies vervangen probleem lijkt wel iets minder nu maar nog niet voorbij als ie na het rijden is afgeslagen en opnieuw wil starten gaat moeilijk en krijg soms een backfire ofzo harde knal??

wat kan het zijn of waar kan naar kijken

bvd anthony

anto001

Geplaatst door anto001 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

anto001 (0), 16 jaar geleden

ik heb in andere topic,s wel gelezen dat regelmatig bobine bougiekabels vervangen worden kan ik deze onderdelen controleren/testen alvorens ik iets ga vervangen wat nog geen zekerheid biedt?

en eventueel een prijs indicatie

anto001 (0), 16 jaar geleden

toch nog zelf ff verder wezen puzelen en toen ik de verdelerkap losdraaide kwam er een ijzer pinnetje uit met een veertje toerenbegrenzer????? en zoja is het erg kwalijk als ik deze er uit laat of toch beter om te laten vervangen maar dat is dan inlc bobine waar die in verwerkt zat d8 ik.

civic1985 (0), 16 jaar geleden

nee dat pinnetje kan je er niet uithalen.

ik zou als ik jou was een nieuwe verderlerkap en bobine. dit is niet samen in 1 maar is wel los te krijgen.

linkje naar een site waar heel veel info staat, mischien heb je er iets aan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.