Honda Cr-V: Trekhaak montage op een Honda CR-V 2007

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 i-vtec

Pas een tweedehands CR-V aangeschaft nu wil ik hier een vaste trekhaak op laten zetten
bij diverse bedrijven zo'n 600 euro vandaag bij de dealer nagevraagd daar zijn de kosten 925 euro
het gaat hier om hetzefde merk trekhaak van Thule
volgens de dealer is de kabelboom zo duur en als de trekhaak gemonteerd zou worden
door een trekhaakspecialist zou niet alles worden aangesloten zoals de dealer dit doet
waardoor er problemen met het computer systeem zou ontstaan ook zou volgens hen de VSA (trailer stabilty systeem) dan niet werken
Mijn vraag is zit er daadwerkelijk verschil in het aansluiten van de kabels en trekhaak bij de dealer of de trekhaakspecialist ?

kennetnie

Geplaatst door kennetnie (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda CR-V? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Pivavar (50), 13 jaar geleden

Het TSA werkt in de auto, heeft niets te maken met de aanhanger. De auto detecteert een steeds heftiger slingerbeweging, en remt daarop af. Maar je zult niet de eerste (en ook niet de laatste) zijn die allerlei vreemde klachten krijgt door het toepassen van niet-orginele accessoires. En loop je ook een grote kans in het welles-nietes spel te belanden tussen niet-orginele accessoire en de dealer als er een defect optreedt. Ligt het aan de auto of aan de accessoires? Haal eerst de accessoire er maar af.... Weg voordeel.

kennetnie (0), 13 jaar geleden

Hier heb je inderdaad een punt Pivavar ik heb dit ook al eens meegemaakt met een gasinbouw waar ik tussen de inbouwer en de dealer werd heen en weer gestuurd met als uiteindelijk resultaat om de auto maar te verkopen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda CR-V of stel zelf een nieuwe vraag.