Honda Cr-V: Verwarming

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 i

de verwarming van de auto doet het niet goed. komt alleen maar lauwe lucht uit de roosters, rechts warmer dan links.regelklep is goed open en de thermostaat is net vervangen.water wat naar regelklep loopt is goed heet..heb de kachelradiateur
ook al doorgespoeld.geen resultaat. Wie heeft een oplossing voor dit probleem

ddijkstra

Geplaatst door ddijkstra (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda CR-V? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

limbra (570), 13 jaar geleden

heeft de toevoer slang (ingaande) van de kachel radiateur ongeveer dezelfde temperatuur als de uitgaande slang , heet dus ?
als de uitgaande slang alleen warm wordt ipv heet dan is toch je kachel radiateur verstopt of de regel klep werkt niet , ondanks dat je denkt dat hij open staat.

er vanuit gaande dat je genoeg koelvloeistof in het systeem hebt en de druk in orde is
is het systeem goed ontlucht nadat je de vorige keer de kachel radiateur doorgespoeld hebt? een hardnekkige luchtbel kan een goede doorstroming tegen houden .

heb je de thermostaat vervangen door een originele ?

suc6 limbra

ddijkstra (0), 13 jaar geleden

bedankt voor je reactie
toevoerslang is heter dan afvoer. de regelklep eraf gehad en werkt goed. de kachelradiateur is goed doorgespoeld, maar dit is niet goed te controleren. Koelvloeistof is voldoende en de thermostaat laten vervangen bij honda dealer. Hoe controleer je de druk in het systeem dan?
Auto ongeveer kwartier laten draaien met radiateur dop eraf om de lucht te laten ontsnappen. zitten er misschien ontluchtingsnippels op? was bij accord wel het geval maar kan ze hier niet vinden.

gr douwe.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda CR-V of stel zelf een nieuwe vraag.