Honda Crx: Vochtige kofferbak

Bouwjaar: 1993

Een vriend van mij heeft een CRX, ik meen stellig van '93, maar 't kan ook een '94er zijn.
De kofferbak is vrijwel konstant vochtig, nu is de auto zelf al klein te noemen van binnen, maar gezien het feit alle "zooi" uit de kofferbak ook nog een onderkomen moet vinden in het int. wordt het wel erg krap.
-
Nu is het zo dat de auto bij een echt betrouwbaar adres is aangekocht 100%, en die man beweerd dat het bij (vrijwel) alle CRXjes zo is.
-
Nu zou dat natuurlijk zeker waar kunnen zijn, toch even een vraag aan jullie allemaal, want ik weet dat er een hoop kennis is op deze site plus weet dat er veel CRX liefhebbers en eigenaren zijn.
-
Wij (hij) verneemt graag jullie reaktie.

djc

Geplaatst door djc (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda CRX? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

Nu is het zo dat de auto bij een echt betrouwbaar adres is aangekocht 100%, en die man beweerd dat het bij (vrijwel) alle CRXjes zo is.
_______________________________________________________________

bij een evt, lekkage bij dit type moet je eens gaan letten op de afwatering in het schuifdak! daar willen ze nog wel eens verstopt raken... waardoor water zijn weg zoekt..

tevens goed letten op eerder slecht herstelde schade's!

komt ook veel voor bij de crx..

paul,

djc (0), 18 jaar geleden

Goed doordacht plan P., ik geef het door en ben je uiteraard dankbaar!

Ben1014 (0), 18 jaar geleden

Hallo, ik heb dit ook al eens met een crx gehad, inderdaad de afwatering van het schuifdak, de slangen worden hard en schieten dan uit de rubbers net boven de achterwielkasten. Even de binnenkappen eraf en het is vrij snel te zien. Succes!

djc (0), 18 jaar geleden

Geweldig, ik heb alleen inmiddels gemerkt dat de eigenaar v.d. auto moeilijk te overtuigen is van bep. oorzaken, affein, het is zijn probleem en ik dank jullie voor het snelle advies in deze, zelf (en anderen) hebben er vast ook iets aan, bedankt!!!!!!!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda CRX of stel zelf een nieuwe vraag.