Hyundai Santa Fe: ABS lampje

Bouwjaar: 2001

Wie kan mij berichten wat er te doen valt aan het probleem van het gaan branden van het ABS lampje. De computer geeft aan G-sensor vervangen. Dit is gebeurd en kost een vermogen, maar het probleem is identiek gebleven. Er is geen indicatie wanneer het lampje gaat branden, geen enkel verband met weersomstandigheden. Draden zijn conform opgave importeur allemaal nagelopen op oxidatie e.d. Geen resultaat, wat nu?

R. Touwen

Geplaatst door R. Touwen (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Santa Fe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

marco1 (0) PRO, 17 jaar geleden

ga is na kijken of de abs ringen nog wel heel zijn ondanks dat ze er nog op zitten en misschien ook niet in werking treden wil het voor komen dat er toch een schuur in de ring zit.
heb zelf ook mee gemaakt klant kwam ook met probleem abs lampje brand idd g-sensor als fout vervangen maar kwam terug naar nader onderzoek bleken toch de ringen stuk te zijn.
vriendelijke groet m.de.jong

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Santa Fe of stel zelf een nieuwe vraag.