Hyundai Atos: achteruitrijverlichting

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 63 pk

Ik heb een Atos prime. De achteruitrijverlichting brandt niet wanneer ik de achteruitrijversnelling gebruik maar wanneer ik de auto op contact zet. De verlichting brandt dan constant.
Bij de garage dachten ze dat de schakelaar in de versnellingsbak niet meer werkte. Nieuwe schakelaar ingezet maar het probleem is niet over.
Nu wil de garage de versnellingsbak uit elkaar halen omdat hij denkt dat daar het probleem zit. Ik ben het daar niet mee eens. Omdat de verlichting brandt wanneer ik het contact aanzet, zit, volgens mij het probleem in de bedrading. Misschien verkeerd aangesloten?

kilejan

Geplaatst door kilejan (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Atos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kilejan (0), 8 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. De garage was ook van plan om de versnellingsbak uit elkaar te halen. Heb je reactie doorgegeven.

kilejan (0), 8 jaar geleden

Net de auto weer terug van de garage.
Er ontbrak een stift-bij andere auto's soms een kogeltje of hendeltje-.
Mede via deze site super opgelost!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Atos of stel zelf een nieuwe vraag.