Hyundai Atos: afslaan en stoterende atos 1.0 automaat

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

hallo , kan iemand mij helpen met het volgende probleem , de atos , een automaat , die in bezit is van mijn vrouw heeft soms hele onverklaarbare kuren , slaat soms af wanneer je 120 rijd , doe je deze inde neutraal dan start hij direct weer en rijd je verder , wat er nu aande hand is wanneer je in de achter uit gaat stottert hij en slaat af start wel weer en stoterend rij je naar de plek toe waar je heen wilt .

nu ben ik zelf een aardige sleutelaar en heb de auto zelf in onderhoud olie en bougie en luchtvilter en de remmen voor en achter olievilter enz al vervangen , ik hoor wel eens iets over een sensor in de schakelbak defect ? maar weet het niet waar die zit en of dit wel het euvel is , graag hoor ik het van jullie

ome-fred

Geplaatst door ome-fred (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Atos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

wim12199 (0) PRO, 12 jaar geleden

Begin toch eerst maar met de wagen uit te lezen, dit kan je onnodige kosten besparen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Atos of stel zelf een nieuwe vraag.