366 bezoekers online

Hyundai Tucson: Afslaan van de motor zowel op benzine als op gas

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.7 V6 automaat

De motor slaat vaak af als ik stapvoets rij zowel op lpg als benzine . Op de meest ongelukkige momenten . Op kruispunten , midden op fietspad etc .
Ben al naar de gas specialist geweest . Die hebben het gas goed afgesteld maar probleem blijft . Hun verwijzen me naar de dealer omdat hij op benzine niet goed loopt zeggen ze( uitlaatgas te schraal ??) . Ik naar de dealer . Geen foutmelding als ze hem aan de computer hangen. 6 nieuwe bougies (225€) erin dan zou 90% zeker zijn dat de klacht dan zou zijn verholpen . Klopt , 2 dagen prima gereden toen begon het zelfde probleem weer . Bijkomend probleem is dat hij ook ineens dan niet meer op gas wil rijden en automatisch naar benzine schakelt . Dit probleem is nu spontaan over gegaan ??

Dealer verwijst weer terug naar gas specialist . Er zou een lekkende gasinjector zijn . Gas specialist zegt dat dit niet het geval is . Het typische van kastje naar de muur verhaal .

Afslaan blijft . Zowel dealer als gas specialist kunnen me niet helpen omdat ze elkaar "de schuld"geven . Help help ik heb de auto 1 maand waarvan hij al 2 weken bij de dealer/gasspecialist heeft gestaan om het probleem op te lossen . 300 euro armer en nog steeds hetzelfde probleem .

michelabc

Geplaatst door michelabc , lid sinds 8 jaar geleden

3 Reacties

robin-hyundai-scoupe, 8 jaar geleden

als ik jou was zou ik een andere gas specialist opzoekken kijken wat hij zegt, ik ken 1 die had het zelfde met een golf die werd ook van kastje naar de muur gestuurd maar was uiteindelijk wel het probleem dat er tewijnig druk in het gas systeem zat.

frank geenen, 7 jaar geleden

Heb ik ook gehad met een 6 cilinder met prins instalatie.bleek de luchtmassameter kapot te zijn.
daarna liep auto als eebn zonnetje maar zuipt wel als een tierelier.
1 op 6 gebombineerd verbruik
autobaan 1 op 8 met moeite

Sniperjp, 7 jaar geleden

[quote=frank geenen]Heb ik ook gehad met een 6 cilinder met prins instalatie.bleek de luchtmassameter kapot te zijn.
daarna liep auto als eebn zonnetje maar zuipt wel als een tierelier.
1 op 6 gebombineerd verbruik
autobaan 1 op 8 met moeite[/quote]
net verbruik voor gas ahhaha mijn Cadillac haalt krap 1 op 3 (7 liter V8)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Tucson of stel zelf een nieuwe vraag.