Hyundai Terracan: alarm

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.8

Het alarm van mijn terracan gaat soms af,dan weer een week niet dan weer de hele middag wel,weet er iemand hoe je kunt achterhalen waar alarm op afgaat [bv:deurcontact/spanningsval o.i.d]

groet,nimba

nimba

Geplaatst door nimba (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Terracan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

trucker0werner (0) PRO, 15 jaar geleden

meeste keren is bij alle alarmen hetzelfde reden waarom ze afgaan
vaak zijn de ultrasoonsensoren te scherp afgesteld of kapot
zodat het alarm al af gaat als de gordel op en neer gaat, daarom gaat het alarm ook af bij een aardbeving

wat ik wel weet is dat het alarm af kan gaan, als je de raam open laat staan zodat de wind een plastic zak in de auto verplaatst

wim12199 (0) PRO, 15 jaar geleden

Als het over de originele alarm gaat, daar zitten geen ultrasoonsensoren op. Het alarm werkt louter op de deurcontacten (en waarschijnlijk op spanningsval ook). Zou even alle deurcontacten nazien of er geen blijft hangen, bij de voordeuren zijn het dubbele contacten, het ene contact loopt rechtstreeks naar de binnenverlichting, de andere naar de etacs-stuurdoos (comfortdoos waar alle sturingen toekomen en vertrekken, mistlicht, cv, timer binnenverlichting,...)

Lody60 (0) PRO, 15 jaar geleden

je moet de schakelaar v/d motor kap afstellen op het rechter scherm zit de schakelaar die moet je iets hoger zetten zodat hij wat verder en strakker wordt aangedrukt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Terracan of stel zelf een nieuwe vraag.