Hyundai : Alle verlichting/spanning valt weg en auto slaat af.

Van mijn Lantra uit 1997 werd s' avonds tijdens het rijden spontaan de radio, dashboard verlichting en koplampen etc.. zwakker, tot even daarna de auto afsloeg en ook alarmlichten niet werken. laadstroom+handrem+oliedruk lampjes gaan heel flauw branden als ik stilsta en gaan uit als ik rij... auto paar tellen uit gehouden en wederom gestart > auto loopt weer > alle verlichting weer aangezet en evelater zelfde probleem. Nu start hij niet meer en nog langer gewacht > auto start weer maar door dit voorval niet betrouwbaar> ik hoor ook vreemd soort ratel aan de linkerkant.. Accu lijkt goed anders start hij niet.. oliepeil is prima! kan het de dynamo of aandrijfriem zijn wat ik zo her en der lees.. of kent iemand anders die euvel..? dank!

mdemeent

Geplaatst door mdemeent (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

Zal hoogstwaarschijnlijk een defect dynamo zijn. Zet even een voltmeter op de batterijklemmen, moet ongeveer 14,2 volt zijn.

mdemeent (0), 18 jaar geleden

dank voor je bericht Wim, vandaag vernomen van de garaga dat de dynamo defect is (schijnt zelden voor te komen..).. kost weer de nodige euries.. ~ 350,--

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Overig of stel zelf een nieuwe vraag.