Hyundai Santa Fe: auto loopt koud te hard

Bouwjaar: 2002, Motorcode: 2.4

Hallo
Ik heb bij deze auto de motor gereviseerd i.v.m. een gebroken reim. De auto loopt stationair bij koude motor te hard, als er een km mee gereden is loopt deze goed. Moet deze mischien ingeleerd worden de waarden bij warme motor zijn goed. Is iemand hier mee bekend.
groeten mark

markie

Geplaatst door markie (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Santa Fe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

markie (0) PRO, 11 jaar geleden

De auto nu in de garge de motor loopt een 1400 toeren. En er zit nu wel een foutcode in p1330 ontstekingstijdstip verstelling.
De voor ontsteking is 20 graden als de motor goed loopt zit deze tegen 7 graden deze zie je rustig terug lopen in de meetwaarden.
Uitlaat gassen zijn bij warme motor co=0 hc=11 o2=0 en lambda =1 dit is goed. De klant klaagd dat hij bij koude motor de rem erbij moet pakken dat de auto anders te hard gaat.

markie (0) PRO, 11 jaar geleden

klant heeft auto ingeruild.
groeten mark

jan5047 (0) PRO, 11 jaar geleden

maar daarmee is het probleem niet opgelost, enkel verlegt naar een ander

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Santa Fe of stel zelf een nieuwe vraag.