Hyundai Getz: Autordaio staat wel op spanning, maar doet het niet

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine

Ik heb de autoradio uit de auto gehaald (volgens mij was het er fabrieksmatig ingezet). Daarna had ik geprobeerd de nieuwe radio aan te sluiten. Toen kreeg ik geluid.
Ik zat daarna nog het eea te rommelen, had de nieuwe radio eruit gehaald, en opnieuw erin gezet.
Daarna probeerde ik hem, maar de radio deed helemaal niets. Bleek dat de zekering door was.
De zekering vervangen, de radio weer aangesloten, en er zat weer spanning op. Althans ik hoorde het motortje van de CD-speler, en als ik een CD erin deed, slikte hij hem, en wilde er ook nog uit. Maar display oid doet helemaal niets. Op alle knopjes van de radio gedrukt, maar niets. Vervolgens nog met een andere radio geprobeerd. hetzelfde, CD slikte, en kwam er weer uit, maar verder doet de radio niets.
Ook de oude radio (die ik er dus uit had gehaald) doet niets.

Heeft iemand enig idee wat er aan de hand kan zijn?

Alvast bedankte

Eylaart

Geplaatst door Eylaart (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Getz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Peter Schouten (0), 14 jaar geleden

Heb je met contact op aan spanning op zowel constante als geschakelde plus? Als een van de twee er niet is heb je toch nog ergens een zekering die eruit ligt. Controleer ook of er op de radio misschien nog een zekering zit, komt ook wel eens voor...

suc6
Peter

Eylaart (0), 14 jaar geleden

Dank je wel voor het antwoord.
Helaas levert het niets op. Voor de zekerheid heb ik alle zekeringen nagekeken, en lijken ze allemaal in orde.
Ook de zekering in de radio is goed.
Wat mij gisteren wel opeens opviel is dat de binnenverlichting het niet doet, maar zoals gezegd ik heb alle zekeringen nagekeken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Getz of stel zelf een nieuwe vraag.