Hyundai H200: binnenverlichting

Bouwjaar: 1999

sinds enige tijd doet mijn binnenverlichting het niet meer als de prtieren geopend worden,daarvoor weigerde het wel vaak,handmatig gaat het wel,het licht van de treeplank van de schuifdeur doet het als je deze open doet en het licht in de laadruimte werkt wel op alle portieren.
ik heb mij laten vertelen dat het iets te maken heeft met diodes wie kan mij helpen

Geplaatst door

wimmie12264 (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

dit probleem heb ik dus nu ook met mijn bus en het schijnt ergens een relais kapot te zijn.Alleen weet i nog waar,houd mij als een oplossing weet graag ook op de hoogte.

flensje 0

19 jaar

Er zijn waarschijnlijk diode's defect

Appie505 0

19 jaar

waar zitten die diode`s en hoe an i die vervangen?

flensje 0

19 jaar

tweepolige diode zit in kabelboom achter zekeringenkast....
Controleer eerst deze er zitten er nog meer in deze bus verstopt...

Patje8412 0
badge

19 jaar

beste patrick op jou advies gezocht naar de diode in de kabelboom achter dezekeringenkast en gevonden diode verwijderd doorverbinding gemaakt en alles doet het weer de kleur van de twee draadjes is rood met een blauw streepje,en zwart met een geel streepje

wimmie12264 0

19 jaar

Kan iemand wat meer vertellen van waar die diodes te vinden zijn? Heb gezocht achter de zekeringkast maar niets gevonden. Wel een gele draad die gesplit is waar twee diodes inzitten maar die eindigen loos,...?

Jan4969 0

19 jaar

beste jan achter de zekeringkast niet in de dikke kabelboom maar nog verder naar voren dus naar de voorzijde van de auto zit nog een dunne kabelboom met de twee draadjes die ik genoemd hebaan het uiteinde daarvan zit die diode het is een heel klein dingetje een vierkante centimeter en het is zwart er uittrekken en doorverbinden en toen werkte het weer. veel succes.

wimmie12264 0

19 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.