Hyundai H200: binnenverlichting

Bouwjaar: 1999

beste jan achter de zekeringkast niet in de dikke kabelboom maar nog verder naar achteren toe dus naar de voorkant van de autozit nog een dunne kabelboom met de twee draadjes die ik genoemd heb aan het uiteinde daarvan zit die diode het is een heel klein dingetje ongeveer een vierkante centimeter en het is zwart er uittrekken en doorverbinden en toen werkte het weer veel succes.

wimmie12264

Geplaatst door wimmie12264 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mevisoft (0) PRO, 19 jaar geleden

Op welke vraag wordt hier geantwoord ?

Jan4969 (0), 19 jaar geleden

Bovenstaand antwoord hoort eigenlijk bij topic=20672, ook over binnenverlichting.

Maar een nieuwe topic is misschien geen slecht idee.

Wim, bedankt voor je aanwijzingen, ik heb hem gevonden. Diode verwijderd en draadjes doorverbonden. Inderdaad de binnenverlichting doet het. In eerste instantie prima maar na enkele keren verschillende deuren open en dicht gedaan te hebben werkt de boel nu andersom,..... inderdaad deur dicht licht gaat aan??
Welnu dit was niet helemaal de opzet :)
De verlichting achterin de laadruimte doet het nog steeds niet maar ik begrijp dat er meerdere diodes zijn voor verschillende compartimenten. Wellicht heeft dit er nog mee te maken. Verder ben ik nu van plan om er toch weer een diode in te plaatsen (ding zit er niet voor niets toch?) maar dan een willekeurige 'lekkere zware' die niet zo snel kapot gaat. Is het trouwens iemand bekend waarom die dingen kapot gaan? En kan iemand me de schakeling uitleggen waarom ze er tussenzitten?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.