Hyundai Atos Multi: bougies probleem bij atos

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Heeft iemand een oplossing voor het volgende probleem, ik heb een atos multi van 2001, en heb hem een onderhoudsbeurt gegeven.
Heb tevens ook de distributie vervangen, maar ook de bougies en de rest natuurlijk, maar nu begint de moter te stotteren cq trillen bij het gasgeven.
We hebben ook al de bougiekabels vervangen, maar zonder resultaat.
Maar als ik de oude bougies weer erin draai dan lopt hij perfect, dus een 2 de setje bougies gekocht maar wederom het zelfde probleem, ook is de bougie wel eens koolzwart de nieuwe maar de oude niet.
Weet iemand meer over dit probleem.

Bedankt

meisters

Geplaatst door meisters (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Atos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

wim12199 (0) PRO, 16 jaar geleden

Is het wel het goede type bougies?
ngk bkr5es-11
champion rc9yc4 of rc10yc4
electrodenafstand van 1,1 mm?

meisters (0), 16 jaar geleden

Ja het zijn precies de zelfde bougies, de nummers zijn precies het zelfde als de oude NGR boegies zijn het, ik heb weer eens de nieuwe geprobeerd maar helaas het probleem treed wederom op.
En op de oude loopt hij prima.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Atos of stel zelf een nieuwe vraag.