Hyundai Atos Spirit: Slechte koude start

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Heeft iemand een idee waarom mijn Atos alleen 's morgens direkt na het starten niet stationair blijft lopen maar wanner ik geen gas geef gewoon afslaat?
Zet ik hem een paar uur weg en start ik hem dan later weer dan is er niets aan de hand.
Heb al bougies, olie, luchtfilter en oliefilter vervangen, ook heb ik de accuklemmen losgehad om zo volgens mij de computer resetten.
Verder heb ik alle stekkers onder de motorkap losgehad en ingespoten met contactspray, maar hij doet nog steeds hetzelfde.
Ik hoop dat iemand een oplossing heeft.

Paulus8622

Geplaatst door Paulus8622 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Atos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Cor1822 (0) PRO, 16 jaar geleden

Uitlezen laten?
Temperatuursensor misschien niet meer goed, deze meet de temperatuur van het blok en zal bij koude motor deze versneld stationair laten draaien tot ie wat op temperatuur is>

Een warm blok houdt de temperatuur vrij lang vast, zeker nu, al staat de koelwater meter op koud, inwendig is het blok nog steeds warmer als een echt koud blok.

Cor

Paulus8622 (0), 16 jaar geleden

Cor,

Bedankt voor je reaktie, ik heb de temperatuursensor proberen door te meten maar de waardes vliegen met een zelfde frequentie omhoog en weer omlaag.
Wel heb ik een gescheurd vacuumslangetje gevonden vanaf de koolstofklep naar het spruitstuk en deze gerepareerd, nu maar zien of dit iets heeft uitgehaald.

Groet,
Paul.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Atos of stel zelf een nieuwe vraag.