Hyundai H200: brandstofpomp???

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel

ik heb een h200 diesel en heb het volgende probleem als ik heb gereden met mijn bus en hij is warm en hem parkeer voor eventjes en daarna wil weg rijden start de bus niet als ik deze een werkdag laat staat start hij gelijk.bv ik werk in zeeland en rij van uit oudenbosch naar zeeland ongeveer 100km(afstand) en ik zet hem stil en wil hem einde werkdag(8uur) start hij gelijk maar als ik binnen 1 uur weg wil start hij niet meer
laats moest ik onderweg tanken zet de bus uit ga tanken en kom terug bij me bus en hij start niet meer nu vertelde de wegenwacht mij dat waarschijnlijk de verstuivers stuk waren en de tweede keer diezelfde week vertelde een anderemomtuer van de wegenwacht dat er lucht in de brandstofpomp zat ben vandaag bij de garage geweestmet de bus en daar achter gelaten voor onderzoek deze belde mijn dat de brandstofpomp stuk was en dat de kosten 1650.00 euro"s zijn deze pomp gaan ze dan reviseren is dit een gangbare prijs en klop die diagnose dat de pomp stuks?

too-sweet

Geplaatst door too-sweet (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Cor1822 (0) PRO, 16 jaar geleden

De stekkers bij de dieselpomp al eens uitelkaar gehad en schoongemaakt/doorgesoldeerd?

Daar komen ook de nodige storingen weg waardoor de pomp niet goed wordt aangestuurd.

Cor

too-sweet (0), 16 jaar geleden

ja heb ik al gedaan ook is hij al doorgeslodeert

freddy_85 (0) PRO, 16 jaar geleden

hoi,

als de stekkers al zijn door gesoldeerd . heb je gecontoleerd of die distributie riem op tijd staat? brandstofpomp goed is afgesteld??.

als dat allemaal in orde is weet ik wel zeker dat het in de brandstofpomp zit. is een bekend probleem bij de h200

suc6

grt fred

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.