Hyundai Getz: Centrale Portiervergrendeling Defect?

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300

Hallo,

ik zag op de site dat er een schema is welke ook bruikbaar is voor de Getz. Ik zit met het volgende, mijn Getz wilde alleen van binnenuit open, links-achter. Nu was ik aan het rommelen met het kinderslot, dacht dat het daar misschien in zat, en je raadt het al, deur dicht en op het kinderslot. Nu gaat er niets meer open. Weet iemand misschien een oplossing?

Alvast bedankt.

Mr Harry

Geplaatst door Mr Harry (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Getz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

limbra (565), 12 jaar geleden

Aangezien het portier eerder al niet meer van buitenaf te openen was , denk ik dat het bedienings stangetje / kabeltje kapot is c.q. afgebroken,
Nu je portier ook nog op kinderslot staat kun je proberen om de deur bekleding aan de boven zijde los te maken en dan (met een goede lamp er bij)
met een strip of grote schroeven draaier bij de slot bediening te komen .

mocht dit niet lukken dan zit er niets anders op dan de deurbekleding kapot te maken zodat je er wel bij kunt komen,
helaas kost het je dan een nieuwe (of gebruikte) deur bekleding.

Of de centrale portier vergrendeling defect is betwijfel ik , denk toch aan een kapot bedienings stangetje / kabeltje , dan werkt de C.V. ook niet.

succes

Mr Harry (0), 12 jaar geleden

Limbra,

Bedankt voor de tip, je kan inderdaad de bovenkant met veel kracht en geduld loskrijgen. Na wat wrikken schieten de kunststof ringetjes welke achter de drie schroefjes zitten, waarmee het paneel aan de zijkant vastzit, los. Er was inderdaad een stangetje los geschoten, aan de buitendeurhendel. Vastzetten, klemmetje er weer om en alles weer terug bouwen. Met een beetje lef en geduld is alles zonder schade weer hersteld, op 3 plastic ringetjes na.

Hartelijk dank.

limbra (565), 12 jaar geleden

super dat het weer in orde is en dat de deurbekleding niet kapot hoefde ,

thanx voor de feedback

gr. Limbra

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Getz of stel zelf een nieuwe vraag.