Hyundai Getz: cv doet raar

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

als ik de sleutel in het deur slot doe gaat alleen mijn kant van slot af de rest blijft dicht, zet ik alle deuren van slot en draai dan de sleutel om af te sluiten dan gaan ze wel op slot en hoor je dat bekende zoem geluid, maar draai ik hem van slot hoor je niks wat kan dit zijn heb gekeken of er achter de deur bekleding meschien een stekker los zat maar alles zat vast wie weet wat dit probleem is en waar ik zoeken moet alvast bedankt

ron10325

Geplaatst door ron10325 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Getz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

matthijs1 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo Ron is de schakelaar van je deurslot bediening niet kapot of vervuild?.
groet thijs

ron10325 (0), 16 jaar geleden

hoi matthijs1 weet ik niet zag er goed uit stekker zat er goed in, kom daar ook slecht bij

matthijs1 (0) PRO, 16 jaar geleden

He Ron, Tja de het deurslot zal er toch uitmoeten wil je de schakelaar goed kunnen beoordelen.
Maar wat je ook kan doen is, meten of je een stuurspanning of massaschakeling krijgt als je je deurslot met sleutel bediend.
Het voorbeeld heb je als je je slot "opslot" zet.

Suc6 thijs

ron10325 (0), 16 jaar geleden

ja ok maar waar zet ik dan de meet apperaat op

matthijs1 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo Ron, Als je dat niet weet kan je beter even naar de garage, omdat als je het verkeerd doet je misschien meer sloopt dan je lief is.

Groet Thijs

ron10325 (0), 16 jaar geleden

ok bedankt thijs heb al contact gehad en het word kosteloos in orde gebracht door mijn garage waar ik hem gekocht heb, dat is tog super he

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Getz of stel zelf een nieuwe vraag.