Hyundai Getz: puls signaal

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

hallo,
wie weet waar de pulsdraad zit bij een hyundai getz joy bouwjaar 2007?

endiaant

Geplaatst door endiaant (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Getz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

Er zit op de versnellingsbak een 2 polige steker waarvan je blauwe draad nodig hebt.

wim12199 (0) PRO, 16 jaar geleden

Neem gewoon de blauwe draad op de diagnosestekker, is veel gemakkelijker te bereiken, de stekker op de versnellingsbak is een 3-polige stekker (is een Hall-element)

endiaant (0), 16 jaar geleden

Wim,

De diagnosestekker,
is dat die witte stekker onder het stuurwiel waar ze die mini computer op aansluiten?

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

that s him

endiaant (0), 16 jaar geleden

wim, onwijs bedankt voor je snelle antwoord, heb net in de auto gekeken, en zie daar inderdaad een dunne blauwe draad lopen. morgen ff klussen .thanks

Lody60 (0) PRO, 16 jaar geleden

Huh? witte stekker?...............volgens mij is de eobd stekker duss de diagnose stekker zwart..daar moet je het signaal voor de snelheid weg halen en de witte stekker is om afstand bediending in te leren......

endiaant (0), 16 jaar geleden

beste Lody60,
Bedankt voor de oplettendheid, het is inderdaad een zwarte diagnose stekker, met een aantal draadjes waaronder 4 blauwe (!!) draden. een daarvan is het puls signaal draadje, het goede blauwe draadje is diegene waar een onderbroken zwarte streepje overheen loopt.
alles is al aangesloten en werkt weer zoals vanouds...een ieder die gereageerd heeft op mijn vraag, onwijs bedankt allemaal!

groetjes Suraj

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Getz of stel zelf een nieuwe vraag.