Hyundai Getz: electronica binnenverlichting

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo,

wie weet waar de electronica zit van de binnenverlichting?

endiaant

Geplaatst door endiaant (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Getz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

wat is het probleem?
de electronica zit er aan vast

wim12199 (0) PRO, 16 jaar geleden

Er zijn 2 soorten naargelang de uitvoering van de wagen, 1 zonder electronica en 1 met een massasturing uit de etacs, deze laatste heeft een timer op de binnenverlichting zitten.

endiaant (0), 16 jaar geleden

Bedankt voor de antwoorden. ik beschik over de hyundai getz, die een timer op de binnenverlichting heeft.
's avonds als ik mijn zoontje in zijn stoeltje heb geplaatst gaat het lampje te snel uit , voordat ik in de auto zit is tie al uit en begint hij te huilen, vandaar dat ik de vertraging wat wil verhogen..wie kan mij helpen, ik kan nml. de electronica die dit regelt niet vinden

wim12199 (0) PRO, 16 jaar geleden

Dit komt zoals ik al zei uit de etacs-sturingsdoos, deze stuurt van alles en nog wat (knipperlichten, alarm, ruitenheffers,cv,...) Het is een zwarte doos die in de middenconsole aan de chauffeurskant naast de chauffagebak zit. Ik denk niet dat je er veel zal kunnen aan veranderen.

endiaant (0), 16 jaar geleden

Bedankt Wim.

Ik ga toch ff kijken uit nieuwsgierigheid....
thnaks.Suraj

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Getz of stel zelf een nieuwe vraag.