Hyundai H100: deur gaat niet op slot

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

na vervanging van een plastik klemmetje wat aan de binnenkant aan de deurhendel zit om hem open te maken (het klemmetje houdt de stang wat naar t slot gaat op zijn plaats) heb ik t volgende probleem.
als ik t pinnetje omlaag doe(en ook als ik m met de sleutel afsluit) ken ik mijn deur zo weer open makenals ik erin zit en duw t knopje omlaag dan ken ik m van binnen niet openen.dan zit hij wel op slot.weet hier iemand raad mee

vr gr hans

hans 1967

Geplaatst door hans 1967 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H100? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

stangetjes gewisseld??

hans 1967 (0), 16 jaar geleden

lijkt me zeer sterk.er is nix losgeweest alleen t stangetje aan de hendel aan de binnenkant waar je de deur mee open maakt.daat was t plastik klemmetje ook afgebroken.
en als ik t pinnetje omlaag doe in de aut en de hendel open trek(deur blijft dan gewoon op slot zoals t hoort) ken hij van buiten niet geopend worden.als ik de hendel loslaat ken hij van buiten wel geopend worden als hij op slot zit.de klink gaat dan wel heel zwaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H100 of stel zelf een nieuwe vraag.