Hyundai Matrix: Deurhendel vervwijderen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

De binnenhendel blijft toch zitten , ik heb net even op you tube gekeken , onder door handel matrix , het eerste filmpje is erg duidelijk over het hoe en wat ?

Rob Siegerist

Geplaatst door Rob Siegerist (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Matrix? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Rob Siegerist (0), 6 jaar geleden

De buitenste deurhendel van mijn Matrix is afgebroken. Om deze te vervangen moet het paneel aan de binnenzijde verwijderd worden. Ik heb alle schroeven losgedraaid, maar het paneeltje met de deurhendel aan de binnenzijde wil niet loskomen. Om te voorkomen dat ik nog meer schade aanricht plaats ik dit bericht. Op de filmpjes van de andere hyundai's gaat het heel makkelijk, maar het lijkt er op dat de hendeltjes bij mijn matrix aan het betreffende dekplaatje vastzitten. Kan iemand mij vertellen hoe ik deze binnenhendel kan uitbouwen?

Alvast bedankt en groet, Rob

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Matrix of stel zelf een nieuwe vraag.