Hyundai Atos: ecu immo zekering steeds stuk

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Geachte lezers van problemcar ,heb een atos van 1999 en zins kort heb ik een probleem met de zekering van ecu immo van 20 ampere,ieder keer wanneer ik de sleutel op contact zet gaat de zekering stuk.
Eve bij het begin ik kreeg pech op de snelweg de motor viel uit,en volgens de wegenwacht is de bobine stuk,heb toen een nieuwe gehaald en tevergeefs geen resultaat.
Heb allerlei stekkers ontkoppelt ook van de bobine en toen weer op contact gezet toen zekering weer kapot.
Bij het starten hoor je wel de startmotor en dynamo swingen en ook de bekabeling gecontroleerd daar is prima geen sluiting aangetroffen,.
Wie kan mij aub helpen .

robby10032

Geplaatst door robby10032 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Atos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

robby10032 (0), 14 jaar geleden

heb de storing inmiddels gevonden een computer storing ,stekkers losgehaald,en schoongemaak en de ecu storing is opgelost ,maar nu lijkt het alsof de startmotor geen spanning krijgt,heb toen een beetje aangeduwd en hij rijd weer ,ik zal morgen de startmotor eve doormeten

h200/atos (0), 13 jaar geleden

Robby ik kan je helaas niet helpen met het probleem omdat ik vermoed dat ik hetzelfde probleem heb bij een atos,dus ik zou hulp willen vragen aan jou. Bij de atos van mijn vrouw heb ik het probleem dat de auto niet wilt starten (aanslaan). Nu vermoed ik na het lezen van jou verhaal dat het ook een zekerigskwestie is. zou jij mij willen doorgeven waar ik de zekering van de ecu kan vinden. je zou mij er heel veel pelzier mee doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Atos of stel zelf een nieuwe vraag.