Hyundai Atos: De 5e versnelling "schiet" eruit.

Bouwjaar: 2001

Heej iedereen,

ik zit met het volgende probleem: tijdens het rijden met mijn Atos-Prime schiet de 5e versnelling eruit. Het lukt even om hem in zijn 5 te zetten en dan kan ik even doorrijden, maar daarna schiet hij in z'n vrij. In eerste instantie dacht ik dat hij misschien niet lekker in zijn 5 zat en zette hem weer in zijn 5. Dat ging even prima, maar daarna gebeurde hetzelfde. Vervolgens weer in z'n 5 gezet, en de hand even op de pook gehouden, toen voelde ik schokken dat de 5 er erg graag uit wou... Vervolgens maar teruggeschakeld naar z'n 4 en achter vrachtwagens blijven hangen... In de andere versnellingen geen enkel probleem.

Wie heeft er een suggestie? En kan iemand me misschien vertellen of het mogelijk is om goed bij de versnellingsbak te komen, of dat de hele bak er af moet?

Bij voorbaat dank,

Jon

Atos

Geplaatst door Atos (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Atos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

ik zou eerst eens kijken of het deksel van de bak er zo af gaat onder de auto en dan controleren of de moer of bout niet los gelopen is.
zit alles vast dan kan bij de meeste wagens de 5 onder de wagen gedemonteerd worden en gemonteerd.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Atos of stel zelf een nieuwe vraag.