Hyundai H200: Engine check lampje

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2400cc

Als ik een tijdje gereden heb gaat plotseling mijn geel engine check lampje branden en blijft de motor ook niet stationair lopen.Gaat eerst effe naar een 300t/m en valt dan stil.Tijdens het parkeren of stoppen voor een licht moet ik dus continu rem,gas,rem,gas geven om de motor aan de praat te houden.
Voor de rest loopt de motor als een zonnetje op zowel benzine als gas.Ik heb hem zo gekocht en heb dan onmiddellijk de bougies en bougiekabels + delcokapje en rotor vervangen.Ik dacht dat het probleem dan zou opgelost zijn!
Heb hem al laten uitlezen maar geeft geen foutmelding zeggen ze?
Ook heb ik de computer gereset door de accuklemmen los te koppelen en tegen elkaar te houden.
Graag wat advies.

Ps.:Hij is van bj. 2000 volgens de papieren maar als we bij de garage naar de kleurenkodes keken hebben we gemerkt dat het blijkbaar een 1998 is die in 2000 voor de eerste keer ingeschreven is!

ovi

Geplaatst door ovi (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Als je check engine lampje gaat branden is er ook een fout opgeslagen.

Zet je de motor uit, dan kan het zijn dat de fout wordt gewist, maar omdat deze fout zo regelmatig voorkomt kun je die reproduceren terwijl de uitlees apparatuur eraan hangt.

Lijkt me meer een storing in de stationair regeling, de ontsteking werkt goed omdat de motor verder normaal werkt met rijden.

Cor

ephy (0) PRO, 17 jaar geleden

reinig eerst je gasklep huis eens .

suc6

ovi (0), 17 jaar geleden

Bedankt gasten.
Ik hou jullie op de hoogte zodat jullie het uiteindelijk ook weten.
Daarvoor doen we het toch!

Ivo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.