Hyundai H200: Geen aanjager H200

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Ik krijg morgen een H200 waarvan de aanjager het niet doet. Heb al even gauw gekeken naar zekeringen e.d. maar zo geen rare dingen. Aanjager krijgt geen plus. Wordt deze massa geschakeld door de schakelaar? Wie kan mij even op weg helpen?

Vr. gr René

garageburgwal

Geplaatst door garageburgwal (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

wim12199 (0) PRO, 17 jaar geleden

De plus zal wel na het contact gestuurd worden via een relais(deze misschien defect, hangt onder de blazermotor), terwijl ze de voorschakelweerstanden aan de massakant plaatsen,

ephy (0) PRO, 17 jaar geleden

kachel op stand 4 zetten op de 2 draderige stekker meten bij de aanjagermotor heb je + en heb je - daar dan is de motor defect . (of je klopt er eens op)
wat ook voorkomt is dat de 4 standen schakelaar doorbrand, beetje heen en weer friemelen de schakelaar gaat hij het dan wel doen dan is hij stuk .

garageburgwal (0) PRO, 17 jaar geleden

Inmiddels schakelaar besteld. Voedingelais van de aanjager werd niet aan massa gelegd dit moet gedaan worden in de schakelaar. Volgende week is deze binnen en kan dan gemonteerd worden.

In ieder geval bedankt

René

leo6508 (0), 15 jaar geleden

Rene ik heb hetzelfde probleem,alleen krijgt mijn stekker voor de voeding van de kachelmotor geen massa?
Zou dat ook in de schakelaar zitten??:-(
Ik hoor het graag van je.
m.v.g.Leo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.