Hyundai Santa Fe: Gasklepstoring

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2700

Mijn santa fe van 2006 (nieuw model) 2,7 V6 dynamic, gaat bij starten in motorstoring. Noodloop.
Na enige keren starten (wachten tot computer is gereset) kan ik uiteindelijk normaal gas geven. Uitlezen geeft aan dat gaskleppositie storing geeft. Vreemd is dat hij dit af en toe doet. Maanden niet en dan weer een week elke morgen en de rest van de dag geen probleem. Nu doet hij het al enkele weken elke morgen. Gasklephuis is schoongemaakt, Alle aansluitingen gecontroleerd op slecht contact.
Is dit bij iemand bekend ??

Leon Evertz

Geplaatst door Leon Evertz (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Santa Fe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Citrogek (0) PRO, 5 jaar geleden

Heb je om te beginnen een exacte foutcode?

b.bravenboer7 (0), 5 jaar geleden

Ik heb met mijn santa fe 2 nieuwere model ook,hetzelfde probleem gaat eerst naar een echte hyundai dealer volgende week want uitlezen en resseten lost niets op, laat dan weten wat er echt aan schort . Het is wel lastig 6 of 7 starten en dan pas gas kunnen geven , de motor slaat wel aan maar reageert niet op het gaspedaal verder een fijne sterke caravan trekker. Groet Bas

Leon Evertz (0), 5 jaar geleden

Ik heb een half jaar geleden een nieuwe gasklep besteld via internet laten inbouwen en probleem is opgelost !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Santa Fe of stel zelf een nieuwe vraag.