Hyundai Trajet 2005: Geen dasch bord en achter licht

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4GC-G, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

Heb geen dasch bord en acher verlichting meer.

Ruud Ente

Geplaatst door Ruud Ente (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Trajet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (990) PRO, 2 jaar geleden

Zekeringen gecontroleerd,?

Ruud Ente (0), 2 jaar geleden

Ja allemaal heel. Ander stuur licht schakelaar ge monteer maar geen dashboard en acher lichten wel richting

kaleido 1 (990) PRO, 2 jaar geleden

Gemeten of gekeken ook onder de motorkap , je hebt dacht ik 2 zekeringkastjes , is het spontaan ontstaan of is er iets gedaan aan de auto , trekhaak geplaatst bv.?

Ruud Ente (0), 2 jaar geleden

Alleen led lampen voor en de richting aan wijzer sled in gezet. Heeft het goed gedaan op eens geen stads licht en achter licht wel groot licht en gewoon licht en ook geen dash bord meer

kaleido 1 (990) PRO, 2 jaar geleden

Dan zou ik de led verlichting er weer uit halen en de originele lampjes terug plaatsen , canbus systeem is ontregeld vermoed ik , weerstand van de systemen wijkt te ver af.

Ruud Ente (0), 2 jaar geleden

Ik denk dat de licht en richting schakelaar het probleem is heb reeds een nieuwe besteld. Ik laat het eerdaags nog even weten als het misschien straks is opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Trajet of stel zelf een nieuwe vraag.