Hyundai Tucson: Geluid (brommend/ ratelend) achter onderzijde van de auto

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: cvvt 2.0i

Vanuit de achteronderzijde van de auto komt zo nu en dan een ratelend / brommend geluid. Het lijkt alsof er iets in de achterband zit. Dit heb ik gecontroleerd en heb niets kunen vinden. Bij een toerental van 2500 in de 5de versnelling laat het geluid zich vaker horen.

Is het een lager of iest dergelijks? Kan iemand mij helpen aan informatie.

undaihy

Geplaatst door undaihy (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Tucson? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

conradus (50), 9 jaar geleden

Kan van alles zijn, kun je horen van welke kant het komt?
Bij een Tucson heb je achter een schijf/trommel, ik heb er laatst een los gehad en weet dat die trommel die voor de handrem is er niet uit zag omdat die gewoon alleen maar als handrem wordt gebruikt. Dat zag er best roestig uit en aan een kant lag ook de voering van de remschoen los, niet helemaal los maar toch. Denk een beetje een stiefkindje die handrem.

undaihy (0), 9 jaar geleden

Beste Conradus, het geluid komt vanuit rechts van het midden. Ik moet je wel zeggen dat ik de handrem nauwelijks gebruik, ik parkeer met name in de 1e versnelling.

conradus (50), 9 jaar geleden

Denk dat je moet proberen zaken uit te sluiten. Misschien eerst eens een keer de achterwielen opnieuw balanceren want een niet goed gebalanceerd wiel wil ook nog wel eens op een bepaalde snelheid wat trillingen veroorzaken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Tucson of stel zelf een nieuwe vraag.