Hyundai H200: H 200 trilt

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 TD

Sinds deze week trilt mijn H 200 (160000 km). Het lijkt alsof het trillen van de rechterzijde komt. Bij optrekken lijkt het trillen erger te zijn. Afhankelijk van het wegdek is het trillen erger of minder erg. Is dit een banden probleem? (Huidige voorbanden zijn scheef afgesleten). Is het vervangen van de voorbanden en uitlijnen voldoende om het probleem op te lossen?

Hellie

Geplaatst door Hellie (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Treb (0), 16 jaar geleden

Moi,
Nieuwe banden. Alle vier wielen balanceren, en uitlijnen. Goeie kans dat het probleem is opgelost. Zoek wel een serieuze bandenboer.
Groet,
Bert

Cor1822 (0) PRO, 16 jaar geleden

Eerst inderdaad de banden nazien.

Wat soms ook voorkomt is het kruisstuk in de cardanas welke einde levensduur is.
Deze geeft dan ook dezelfde problemen, trillen bij optrekken en hogere snelheden.

Cor

Hellie (0), 16 jaar geleden

De banden zijn vervangen. Het trillen is een stuk minder maar niet weg. Nu blijkt dat ook het kruisstuk in de cardanas versleten is. Mag van de garage niet meer met de bus rijden totdat hij gerepareerd is. Op naar de volgende reparatie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.